Първоначално публикувано от code
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 156 или Хонда Акорд
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от jordan_kn Покажи съобщениеами сега като слагам газ ще трябва да сменя задължително свещите... да видя с колко пари ще остана и тогава ще видя от коя марка да взема...Но иначе и аз мисля че скъпото оправдава цената.По-добре нещо по-качествено да взема.
Ангренажния комплект е - 140 лева 2 ролки и ремък
масления филтър - 25 лева
Маслото е 42 лева 5 В 40
60 лева ми е смяната на ремъка и ролките
поленов филтър - 15 лева
това е не е скъпо просто има и дерачи особено тея в Люлин - Фиат ,Алфа , Ланча, Дукато дето по радиото ги рекламират извинете за спама ама се ядосах оня ден ....sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеи какво става.имам наблюдение върху такъв акорд, първоначалното обслужване беше около 500 лв с труда.все пак е кола на 10-15 години. производители на части колкото искаш. твоята алфа само с рикамби ли я ремонтираш.156-цата обаче доста повече ми харесва.
Моята алфа наистина я ремонтирам само с рикамби. Не правя компромиси със свещи, дебитомери, сонди, накладки. Хората които ме познават могат да го потвърдят. Ще се повторя от един друг пост но от толкова време каране на "Алфа Ромео"( Качих се на първата си Алфа 1992 год) съм се убедил че тази кола, за да те радва си иска оригинални части, и качествени консумативи.
Изборът за това какви части да слагаш си е индивидуален.
Сори, че избягах малко от темата!Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщениеА я ми кажете на дисплея на алфите има ли индикация за колко км ви остава горивоAlfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
http://www.family-sozopol.com/
Comment
-
Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщениеЛеле,леле,леле.Аз не питам за стрелката където ти показва показанието на резервоара, а има ли показание на бордовия компютър колко км си изминал с този бензин в него и за колко км ти остава
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщениеА я ми кажете на дисплея на алфите има ли индикация за колко км ви остава гориво
Честно да ти кажа май незнаеш какво искаш.....
И дали въобще искаш нещо или просто си уплътняваш времето с писаници във форума.....
Не се обиждай но такова е впечатлението след като се проследят мненията и въпросите тиAlfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщениеКакво бе колега.Аз не питам за стрелката където ти показва показанието на резервоара, а има ли показание на бордовия компютър колко км си изминал с този бензин в него и за колко км ти остава
Мен, ако питаш...Гледай колата да е читава и да върви без после всеки месец да си в бокса....От там една кожа, климатроник, абс и 150 коня са абсолютно всичко необходимоЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщениеАз знам какво искам но да видим дали ще го намеря като тръгна другата седмица да взимам нещо
Заводската музика и е много добра аз съм с нея + бас каса
получава се 6 + 1 много злобно е ....sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от annihilator Покажи съобщениеЕй сега влязох в мобиле-то и разгледах няколко хонди .
То голяма скука бе ...!!!
Няма място за сравнение с красавицата 156!
Comment
Comment